Oficial ®
Dimarts, 01 Març 2016 12:54

Balaguer promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes amb el Programa Thao

Escrit per Joan Zamora
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Avui, dimarts 1 de març, ha tingut lloc el taller “Perdre pes, guanyar salut” als alumnes de 3r del col·legi Gaspar de Portolà.

Aquest taller impartit per l’infermer Ramon Craviotto i la Dra. Bendicho de l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer, pretén conscienciar als nens i nenes de la importància que té el fet de cuidar el nostre cos.

Cuidar el nostres óssos, el nostre cor, així com els diferents òrgans del nostre cos, afavorirà a tenir una salut millor, i en definitiva poder disfrutar d’una vida més llarga i saludable.

Els alumnes, a través d’aquesta activitat, arriben a les seves pròpies conclusions i se n’adonen ells mateixos de que el nostre cos és una màquina que cal realitzar un manteniment per tal de que funcioni correctament.

No tan sols a través de l’alimentació, sinó que també amb activitat física, i canviant alguns hàbits, pretenem donar consciència als més menuts de la importància de tenir un cos saludable.

Durant els pròxims dies aquest taller s’impartirà als diferents centres educatius de la ciutat.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Programa Thao-Salut Infantil de la Regidoria de Salut i Ensenyament de l'Ajuntament de Balaguer dins del Pla Municipal de Dinàmica Educativa per aquest curs 2015-2016.

El programa Thao-Salut infantil és un programa que promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva.

Darrera modificació el Dimarts, 01 Març 2016 13:01

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre