DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 04 Març 2016 19:38

Més de 100 persones ja s’han inscrit a la Cursa solidària de la gorra de Balaguer

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Des d’ahir es poden fer les inscripcions per participar a la Cursa de la gorra, una cursa solidària que es durà a terme el 17 d’abril de 2016 a Balaguer i que estarà enmarcada com una activitat del POSA’T LA GORRA BALAGUER en la seva primera edició. 

Aquesta diada solidària es farà en benefici de l’ AFANOC, entitat que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nens, nenes i adolescents malalts de càncer. Per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència a Barcelona, SANT JOAN DE DÉU I VALL HEBRON. 

Hi haurà tres tipus de curses: UNA CURSA DE 10 KM I UNA ALTRA DE DE 5KM, I UNA CAMINADA POPULAR DE 3K, PENSADES totes elles perquè QUE TOTHOM HI PUGUI PARTICIPAR EN QUALSEVOL DE LES MODALITATS. 

El recorregut de la cursa, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulguin els participants, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant. 

Els actes de la campanya Posa’t la gorra es van presentar dimarts al vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament amb l’assistència d’un centenar de persones. 

El programa d’activitats inclou actes lúdics, esportius i gastronòmics, per a petits i grans té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre el càncer infantil, i recaptar diners per ajudar al finançament de la casa dels Xuklis. 

A Balaguer s’ha creat una comissió organitzadora que ha preparat un programa que s’iniciarà amb les curses. 

Després de les curses s’organitzaran una sèrie de tallers dividits per grups d’edat, fins a 8 anys, de 8 a 12, i per majors de 12 anys, organitzats i gestionats per les diferents associacions socials i culturals, administracions i clubs esportius de la comarca. 

Al migdia es farà un dinar popular que finalitzarà amb un gran sorteig de productes donats per esportistes i grups musicals famosos, i molts regals lliurats pels diferents comerços de la comarca. La festa s’acabarà amb una sessió de ball. El dinar i el ball es faran al pavelló del Molí de l’Esquerrà. Tots els actes comptaran amb gairebé 250 voluntaris que faran possible la festa. 

 

Darrera modificació el Divendres, 04 Març 2016 19:41
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER