Oficial ®
Dilluns, 07 Març 2016 21:09

El CTTBalaguer femení es consolida com un dels millors equips del món

Escrit per EL MERCADAL

Després d’una llarga parada a la lliga el Balaguer Villart Logístic el passat cap de setmana va disputar un doble enfrontament vital per mantenir la seva segona posició a la classificació. El dissabte contra l’últim classificat de la lliga, el Falcons de Sabadell, i el diumenge, en un encontre ajornat en el seu dia per competir a la ETTU Cup, contra l’Arteal de Santiago de Compostela, el tercer classificat a la lliga i amb el que el Balaguer rivalitzava per aquesta segona posició.

El dissabte, contra el Falcons, les balaguerines no van tenir problemes, i fins i tot les visitants es van presentar amb una jugadora lesionada. Malgrat tot, en el primer partit Anna Biscarri va caure davant la seva millor jugadora, Maria Ballester, per 0 a 3 (8-11, 8-11, 6-11). Tot seguit Tingting Wang guanyava el seu punt per 3 a 0 sense haver de jugar per lesió de Sara Ballester. En el tercer Yan Lan Li s’imposava a Montserrat Weisz per 3 a 0 (11-4, 11-4, 11-7). En dobles Tingting i Yan Lan simposaven fàcilment a Ballester i Weisz també per 3 a 0 (11-3, 11-3, 11-4). I finalment Tingtin rematava el punt final guanyant a Maria Ballester per 3 a 0 (11-5, 11-5, 11-4), i deixant el marcador final en 4 a 1.

El diumenge l’encontre es presentava més complicat. Les gallegues de l’Arteal tenen un gran equip amb el que, des de la tercera posició, amenaçaven de prende-li el lloc a les catalanes. La clau de tot plegat estaria en l’alineació, i els corresponents creuaments, magníficament confeccionada per l’entrenadora Anna Biscarri que, un cop més, aconseguia enganyar l’equip rival i fer un creuament favorable a les balaguerines.

D’aquesta manera, en el primer partit Yan Lan Li s’enfrontava a Raquel Bonilla, a qui superava per 3 a 0 (11-5, 12-10, 11-8). A continuació Anna Biscarri s’enfrontava a la seva jugadora número 1, la romanesa recentment incorporada a l’Arteal Roxana Istrate, amb qui queia per 0 a 3 (0-11, 4-11, 6-11). Tingting Wang s’imposava a l’altra jugadora romanesa, Roxana Iamandi, a la que superava per 3 a 1 (11-6, 11-6, 8-11, 11-9). El partit de dobles seria un altre partit clau per al resultat final, i Tingting i Yab Lan no fallaven i s’imposaven a Bonilla i Istrate per 3 a 0 (11-9, 12-10, 11-4), posant el marcador geeral en un 3 a 1. A continuació Yan Lan Li queia davant Istrate per 0 a 3 (11-13, 6-11, 8-11) retallan distàncies per a les gallegues. Però finalment Tingting s’imposava amb facilitat a Bonilla per 3 a 0 (11-5, 11-4, 11-6), deixant el marcador final en 4 a 2 per a les balaguerines.

D’aquesta manera el Balaguer Villart Logístic manté la segona posició a dos punts de l’UCAM Cartagena que té, però, un partit jugat de més. Ara les espera a meitats el Campionat de Catalunya que es disputarà a Calella els dies 25 i 26 de març, i ja no tornen a la lliga fins els dies 2 i 3 d’abril en que viatjaran a Linares (Jaén) i a Priego (Córdoba), respectivament, per intentar mantenir la seva privilegiada posició a la classificació.

 

D'altra banda el passat dissabte el Balaguer Cudós Consultors tenia un doble enfrontament a Reus amb l’equip amfitrió, el CTT Ganxets, i amb Publimax Santiago, de Zaragoza.

En el primer encontre el Balaguer Cudós Consultors va caure per 4 a 2 amb el Ganxets, amb només dues victòries de la balaguerina Loredana Carmen Dorca davant Svetlana Skobkina, per 3 a 0, i davant Roser Vila per 3 a 2. Mentre que Vinyet Solans i Claudia Cejas cedien els seus quatre punts.

En canvi, davant Publimax Santiago el Balaguer Cudós Consultors es va imposar per 5 a 1, amb dues victòries de Loredana Carmen Dorca, una de Gemma Lladonosa i una de Claudia Cejas, i només una derrota de Vinyet Solans.

Les balaguerines queden són ara a la tercera posició a la classificació general i jugaran els seus darrers dos encontres el proper dia 2 d’abril a Cartagena contra el Mediterraneo, de València, i contra el amfitrió, l’UCAM Marnys, de Cartagena.

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre