DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 10 Març 2016 09:37

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví i la quarta Infantil

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví  i la quarta Infantil així com en el Trofeu Tardor disputat el passat cap de setmana passat a les piscines del CN Cervera i del CN Tàrrega.

En la Lliga Aleví, destaca la segona posició d’Aurembiaix Pifarré en els 400 estils (també Mínima Estatal d’Estiu) i 100 lliures, la segona també d’Alexandra Papell en els 100 lliures i la cinquena d’Aina Torrubiano en els 400 estils.

En categoria masculina 2002 aleví destaca la tercera posició d’Aitor Morales en els 400 estils i els 100 lliures.

En la lliga Infantil, Sara Puigarnau va aconseguir la primera posició en els 100 braça i en el Trofeu Tardor destaca la tercera posició d’Emma Garcia  en els 100 lliures i la quarta de Pere Barbosa també en els 100 lliures. 

D'altra banda Iker Ruiz del CEN Balaguer ha estat  convocat per la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitats Físiques per participar  amb la Selecció Catalana al campionat Estatal de natació per d’Autonomies, competició que es realitzarà a Placencia (Extremadura) el pròxim cap de setmana del 12 al 13 de març.

Darrera modificació el Dijous, 10 Març 2016 09:47
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER