DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 10 Març 2016 09:50

L'ajuntament de Balaguer renova els semàfors de la ciutat amb llums de tecnologia LED, una actuació que permetrà un estalvi de consum de gairebé el 80 %.

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer
Amb l'objectiu d’avançar en la seguretat, reduir el consum energètic i apostar per la sostenibilitat, l'Ajuntament de Balaguer ha renovat els semàfors amb llums de tecnologia LED, 
Carlos Garcia, regidor d’Obres i Serveis de l’ajuntament de Balaguer, assegura que l’actuació reduirà el consum en un 80%. 
 
 
La tecnologia LED incrementa la qualitat dels semàfors en el sentit que comporta una millor visibilitat, ja que elimina els reflexos produïts pel sol. A més, les bombetes tenen més durabilitat, que es calcula que és el doble de les bombetes tradicionals. El major avantatge, però, d'aquest tipus de tecnologia radica en la reducció del consum energètic, ja que es calcula que només consumeix una sisena part de l'electricitat que necessiten les bombetes tradicionals, la qual cosa representaria un estalvi de consum del voltant del 80%. 
 
Precisament, segons Carlos Garcia, un dels objectius de la seva regidoria es maximitzar l’estalvi energètic amb diferents actuacions, algunes de les quals, per normativa, s’hauran de portar a terme aquest mateix any, com és el cas del canvi dels fanals del Passeig de l’Estació, que encara compten amb llums de mercuri.
Darrera modificació el Dijous, 10 Març 2016 09:53
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER