DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 16 Març 2016 18:48

Una seixantena de persones participen a l’activitat organitzada per l’Associació Salut Mental La Noguera (Club Social El Porxo)

Escrit per

Dins la programació d’activitats esportives per a persones amb malaltia mental, que s’organitzen des dels diferents recursos de la xarxa de salut mental, el passat dia 15 de març el Club Social El Porxo -gestionat per l’Associació Salut Mental La Noguera- va organitzar una activitat cultural i esportiva a la ciutat de Balaguer.

En aquesta activitat van participar-hi una seixantena de persones amb malaltia mental usuàries de diferents recursos de salut mental de la província de Lleida. Concretament, del Centre Assistencial Sant Joan de Déu, de la Llar Residència Elisenda de Montcada, del Centre de Dia de Lleida, del Centre de Dia de Tàrrega, del club social la Brúixola (gestionat per l’Associació Salut Mental Ponent) i del Club Social Airecel (gestionat per l’Associació Alba).

L’esdeveniment va començar a les 10h del matí a la Plaça Mercadal i es va fer una caminada i visita en alguns dels espais d’interés turístic de referència a la ciutat de Balaguer (Santa Maria, La Reguereta, la Plaça Sant Salvador, el Portal del Torrent, el Castell Formós, el Sant Crist i els misteris). Després de l’activitat cultural-esportiva sobre les 13h es va celebrar un dinar a la seu de l'associació i tot seguit es va donar per acabada la jornada.

Desde Salut Mental La Noguera fan "una valoració molt positiva de l’activitat tant per l’elevat nombre de participants, com pels fets de realitzar activitat física i fomentar les relacions socials entre les persones amb problemes de salut mental i la societat en general" i estan molt agraits pel tracte ofert per part de l'Ajuntament de Balaguer.

 

Darrera modificació el Dimecres, 16 Març 2016 19:01
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER