DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 06 abril 2016 11:39

L'Ajuntament de Balaguer desmenteix que actualment hi hagi un projecte de macrodiscoteca tot i que es mostra disposat al diàleg amb empresaris del sector

Escrit per EL MERCADAL

Segons ha pogut saber aquest matí EL MERCADAL, alguns empresaris de la zona estarien interessats en obrir una macrodiscoteca al polígon industrial de Balaguer. Segons hem pogut saber de fonts ara ja oficials, l'Ajuntament ha desmentit rotundament aquest matí la notícia publicada per el mateix mitjà, però s'han mostrat dialogants i oberts davant d'aquesta possibilitat, que seria una notícia molt bona per la ciutat.

El negoci de les macrodiscoteques va caure en picat fa 5 anys després del tancament de discoteques prestigioses com Big Ben, Wai-kiki, etc. Tot i així segueixen havent-hi empresaris a Catalunya que tenen una gran capacitat de creació i superació. 

D'altra banda l'Ajuntament informa que iniciarà el proper dilluns una  nova fase de millora i rehabilitació de les façanes del Centre Històric, una actuació que es porta a terme en el marc del programa de foment de l’ocupació “Treball als barris” .

El projecte donarà feina a 30 persones que estan a l’atur. Es tracta d’oficials de pintura, de paleta i peons. La selecció s’ha fet entre les 115 que el SOC va enviar a l’ajuntament.

 

Darrera modificació el Dimecres, 06 abril 2016 11:42

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER