Dijous, 22 Desembre 2016 15:04

66.513

Escrit per

El primer premi del sorteig de Nadal de la loteria ha sortit poc abans de les 12 del migdia, i ha tocat al número 66513. Aquest número s'ha venut íntegrament a Madrid capital. Tot i així, Barcelona n'ha obtingut un bon pessic: 40 milions d'euros. I és que la propietària d'una administració del carrer del Carme, Montserrat Malagelada, en va comprar 10 sèries que ha venut entre els seus veïns.

Aquesta administradora fa anys que va a Madrid a comprar dècims acabats amb el 13. Fins enguany comprava un altre número, però aquest any l'administrador de Madrid el va canviar per un altre acabat en 13, que és el que ha potat la sort.

Malagelada ha explicat que és un número que compra específicament per als seus veïns, que no té a la vista i quan els clients de sempre li demanen un 13 el treu per la gent del barri.

És la primera vegada en tota la història de la loteria espanyola que el número guanyador acaba en 13. Aquest número, doncs, ha resultat premiat amb 4 milions d'euros per sèrie, que són 400.000 euros per dècim de 20 euros, que suposa 20.000 euros per euro jugat.

A més del premi més gran, han estat premiats amb 2.000 euros al dècim els números 66.512 i 66.514 com a aproximacions de la grossa de Nadal 2016.Així mateix, obtenen un premi de 100 euros els dècims les tres primeres xifres o dues últimes xifres coincideixin amb les d'aquest primer premi de la Loteria de Nadal.

Finalment, obtenen el reintegrament de l'import jugat els números -excepte el 66.513- que acabin en 3 , darrera xifra del número premiat amb la Grossa.

Tots els premis poden acumular-se, excepte el nombre de la Grossa i el reintegrament, que són incompatibles entre si.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre