Dilluns, 03 abril 2017 19:57

Alpicat celebra la segona edició de la Cursa de la Dona

Escrit per

La Cursa de la Dona ja ha obert el termini d’inscripcions de cara a la seva segona edició, que se celebrarà el diumenge 7 de maig.

El termini per inscriure’s acabarà el divendres 28 d’abril. Els tràmits es poden fer online a través de l’adreça www.inscripcions.cat/cursadona. El preu de cada inscripció serà de 10 euros que estaran destinats a la investigació del càncer d’endometri que es du a terme a través de l’AECC Catalunya Contra el Càncer.

La Cursa de la Dona es farà el 7 de maig amb sortida des del Parc del Graó, davant de l’Escola Doctor Serés, a les 10.00 hores. Tindrà un recorregut de 6 kilòmetres que es podrà fer corrent o caminant. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi. Hi haurà un podi únic femení i un detall per a la participant més jove i la més veterana. En la seva estrena de l’any passat, la Cursa de la Dona d’Alpicat va aplegar 200 participants.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre