DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 06 abril 2017 05:54

4 Companyies lleidatanes mostraran el seu treball a Bèlgica aquest cap de setmana

Escrit per

Els propers dies 7, 8 i 9 d'abril, un total de 71 propostes artístiques formaran part del cartell de la propera City of Wings, la fira d'Arts de carrer de Bèlgica que aplega més professionals i companyies. Entre les propostes seleccionades per mostrar el seu treball a programadors d'arreu del món hi ha 4 companyies de les Terres de Ponent, en concret les Companyies Jam, Tombs Creatius, Campi qui Pugui i Toc de Fusta.

Ja fa uns anys que les creacions artístiques i teatrals d'aquestes companyies viatgen durant l'estiu pels principals festivals de Teatre de Carrer d'arreu d'Europa, en una clara mostra de la bona salut creativa de les companyies lleidatanes, si bé com afirmen totes elles, la internacionalització del seu treball és un pas que s'han vist obligades a fer atesa la insuficient contractació del seu treball per terres catalanes. “La presència dels nostres espectacles a Bèlgica ens ajudarà a entrar en contacte amb programadors dels molts Festivals que s'organitzen al nord d'Europa” afirmen les companyies, i afegeixen que “el fet d'haver estat seleccionats és un reconeixement al nostre treball que ens suposa un gran estímul per seguir creant noves propostes”. Les companyies presentaran els seus espectacles el proper cap de setmana a la ciutat belga de Ieper, una ciutat que transforma el seu centre històric per donar cabuda en els seus carrers a propostes artístiques d'arreu del món que professionals, programadors i un nombrós públic podran gaudir de manera gratuita.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER