DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 28 Febrer 2019 12:51

“Pas a pas": una gran iniciativa que canviarà Balaguer a millor Destacats

Escrit per

Les balaguerines i els balaguerins poden estar satisfets i esperançats. Fa unes setmanes es va presentar a Balaguer, la iniciativa encapçalada pel conegut periodista Josep Blanch amb la finalitat de reflexionar i debatre sobre diferents aspectes i per fomentar els desplaçaments a peu, evitant l'ús del vehicle privat.

El debat ja ha començat amb una trobada oberta a la ciutadania per recollir idees i propostes de millora, entre elles la conversió en zona de vianants total o parcial de la plaça Mercadal.
 

"Pas a pas" crec és una idea magnífica, original i atrevida per tal de traslladar diferents demandes de la població als nostres polítics, que fins ara (i com comprendreu), no han atès de la forma adequada les diferents demandes ciutadanes.

Com el Sr. Josep Blanch, jo també penso que la nostra ciutat hauria de ser una ciutat totalment peatonal i exemplar en aquest sentit. I jo seré més contundent i optimista sobre aquest tema: crec que Balaguer pot aprofitar aquesta iniciativa per marcar una gran diferència respecte de la resta de ciutats del Prepirineu.

Us imagineu una ciutat sense cotxes? Jo sí. I junts ho farem! I seré més optimista: crec que a Balaguer algún dia (no sé quan), acabarem definitivament amb la circulació de cotxes i farem vida al carrer com ho feien els nostres avis i avantpassats. 

Una de les propostes estrella que planteja "Pas a Pas Balaguer" és convertir en zona de vianants el Centre Històric i ajudar així a descobrir el comerç de proximitat. 

Propostes afortunades i brillants com les del Sr.Blanch són les que necessita des de fa temps la ciutat i no tingueu dubte que iniciatives com aquestes són les que enforteixen la ciutat i per aquest motiu felicito a "Pas a pas" per haver obert un camí que no té marxa enrere. 

Crec que comença a ser hora que es faci una recollida de firmes i un referèndum obert, a tota la ciutadania per tal de copsar l'opinió de la població sobre el futur del centre històric, i de fet aquesta hauria de ser la missió principal d'aquesta nova iniciativa social que com he dit abans té tot el meu suport.

Darrera modificació el Dijous, 28 Febrer 2019 12:54

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER