DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 10 Octubre 2019 18:50

Dues empreses de la Noguera creen l'alternativa natural al pa amb mantega i sucre elaborat amb oli d'oliva i mel Destacats

Escrit per ACN LLEIDA
Pla mitjà del gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, i del director comercial d'OliCastelló, Gabriel Alsina, mostrant dues de les presentacions de l'OliMel. Pla mitjà del gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, i del director comercial d'OliCastelló, Gabriel Alsina, mostrant dues de les presentacions de l'OliMel. Torrons i Mel Alemany

Torrons i Mel Alemany i OliCastelló presentaran l'Olimel en el marc de la 31a Fira del Torró d'Agramunt

Torrons i Mel Alemany i OliCastelló de Gabriel Alsina presentaran aquest cap de setmana en la 31a edició de la Fira del Torró d'Agramunt (Urgell) l'Olimel, un nou producte que han desenvolupat conjuntament. Els departaments d'I+D+I d'ambdues empreses de la comarca de la Noguera, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforços per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el greix de la mantega pel de l'oli d'oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel, del dolç natural. Ambdues firmes es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment 'Realfooding', que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats.

L'OliMel pot trobar-se en diverses presentacions. Amb tres versions per untar, una amb oli d'oliva i mel; una altra amb oli d'oliva, mel i cacau, i una tercera amb gingebre, però també com a vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d'un antic remei casolà.

Els visitants de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt podran degustar el nou producte a l'estand conjunt d'ambdues firmes al certamen que tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre.

Darrera modificació el Dijous, 10 Octubre 2019 18:54

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER