DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 04 Novembre 2019 17:57

El Partit Demòcrata de Balaguer vol donar continuïtat al projecte polític amb la participació de la ciutadania Destacats

Escrit per ACN Balaguer/EL MERCADAL

L'equip provisional compta amb Marc Solanes; els membres del comitè local Lina Gené, Antoni Domènech i Gerard Garcia, i els regidors i exregidors Laia Vilardell, Guifré Ricart, Mireya Planes, Miquel Aige, Nuri Toledo i Gemma Trilla.

La direcció del PDeCAT ha encarregat la formació d'un equip provisional que prengui les regnes del partit a Balaguer després de la dimissió de la presidenta local, Núria Giné, i de l'exalcalde Josep Maria Roigé com a membre del comitè local. Aquest equip està integrat per diferents càrrecs representatius de la formació i té la responsabilitat de donar continuïtat al projecte polític fins al pròxim congrés, encarar la campanya del 10-N i coordinar el partit amb el grup municipal de Junts per Balaguer. El formen el conseller nacional Marc Solanes; els membres del comitè local Lina Gené, Antoni Domènech i Gerard Garcia, i els regidors i exregidors Laia Vilardell, Guifré Ricart, Mireya Planes, Miquel Aige, Nuri Toledo i Gemma Trilla.

El president comarcal del PDeCAT a la Noguera, Eloi Bergós, ha assenyalat que ara la prioritat és que "JxCAT tregui un gran resultat el 10-N" i ha assenyalat que, posteriorment, s'abordaran els reptes de futur a la ciutat.

Josep Maria Roigé va encapçalar la llista de Junts per Balaguer en les eleccions municipals del 26-M en les quals es va imposar ERC, amb Jordi Ignasi Vidal al capdavant, que va obtenir majoria absoluta. Junts per Balaguer es va quedar amb tres regidors, respecte els cinc que havia obtingut quatre anys enrere sota les sigles de CiU.

Arran dels mals resultats, Roigé va renunciar a l'acta de regidor, de la mateixa manera que el número dos de la candidatura, Miquel Vendrell. Núria Giné, número cinc de la candidatura, també va decidir no agafar l'acta que li hagués pertocat per les renúncies de Roigé i Vendrell. Ara Giné i Roigé han decidit deixar el comitè local del PDeCAT a la capital de la Noguera.

 

Roigé dóna pas a una nova ètapa i generació del PDECAT de Balaguer

Darrera modificació el Dilluns, 04 Novembre 2019 18:26

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER