SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Montse Parra lliura el trofeu de campions a l’equip de l’Escuderia Lleida, que ha completat 177 voltes

De bon començament, l’Opel Astra 2.0 de l’equip Cánovas-Segura (Vidal, Cánovas, Cánovas, Franco) s’ha posat al capdavant de la cursa, posició que ha mantingut fins al final, arribant a completar 177 voltes al Circuit Municipal de Lleida. Molt fort ha començat també el Seat Ibiza 2.0 del Gomo Competició (Molas, Vila, Ibáñez), que s’ha posicionat en les primeres posicions, fins a gairebé el final.

Aquesta classificació provisional s’ha mantingut fins a les tres hores de competició i només s’han intercanviat el segon i tercer lloc en la línia d’arribada, quan l’Huracà-Nazcar ha protagonitzat una espectacular remuntada que ha desplaçat a Gomo Competició al tercer lloc del caixó de campions.La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha estat l’encarregada de lliurar el trofeu als campions, acompanyada del delegat d’Esports de la Generalitat.Un any més les 4 Hores de Lleida han demostrat ser un èxit organitzatiu, que al costat de la singularitat de ser un cursa de resistència off-road estatal, a la qual assisteixen pilots de totes les disciplines i de tot l'Estat, converteixen aquesta competició en una data assenyalada al calendari de l'automobilisme.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat