SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Cloenda de les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència'

Les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència' han abaixat aquest migdia  el teló a tres jornades d’intensa activitat i amb una elevada participació, un fet que ha estat valorat molt positivament pels seus dos màxims responsables, Xavier Estrada Fernández  i Txema del Rosal.

En aquesta jornada final, s’han celebrat a les instal·lacions del Sícoris Club les dos darreres sessions pràctic-teòriques programades, mentre que la conferència de cloenda ha tingut com a escenari la Sala d’Actes de la Diputació.

Començant per les dos xerrades, la primera ha anat a càrrec de Josep Manel Estrada Fernández, metge especialista en pediatria, màster en nutrició i salut, expert en medicina genòmica i coach nutricional, que ha explicat com la nostra genètica determina individualment per a quin esport o activitat física estem més preparats i com podem optimitzar el nostre rendiment amb eines de nutrició esportiva.

La segona xerrada del dia i sisena de les Masterclass ha arribat de la mà del doctor Francesc Corbi Soler, professor de l’INEFC, expert en biomecà­nica i preparador físic de la selecció espanyola d’hípica, que ha fet palesa la importància del preparador físic des d’un punt de vista holístic en la preparació de l’esportista en l’assoliment de les fites marcades.

En acabar, s’ha ofert la conferència de cloenda, de nou amb entrada gratuïta a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, que ha anat a càrrec de Pep Marí, cap del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat i autor del llibre ‘Aprendre dels campions’.

En resum, han estat sis sessions teòriques i pràctiques que Xavier Estrada ha dissenyat en estreta col·laboració amb Txema del Rosal, marcades per la qualitat i que han donat resposta a les claus necessàries per millorar el rendiment esportiu, a més d'introduir, com a part innovadora, elements pràctics per autogestionar-se. Per a dur-ho a terme, s’ha comptat amb unes instal·lacions multidisciplinars com són les del Sícoris Club. 

Darrera modificació el K2_DijPMCETE_Desembre+0100RDesPMCET_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat