SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Ivan Menchon:un exemple de superació personal en l'esport

Ivan Menchon és un exemple molt clar de superació personal en el món de l'esport. Va començar a practicar esport des de que era un nen. Gaudia i s'ho passava molt bé entrenant i de tant bé que se li donava va decidir potenciar la part esportiva i va traçar el seu camí, que no ha estat gens fàcil. Amb una gran capacitat de lluita i perseverança ha pogut aconseguir metes que mai s'hagués pogut imaginar i és un dels esportistes més importants de la nostra província.  Ell creu que s'ha d'entrenar per un mateix i no pels altres. 

A quina edat vas començar a practicar esport? Als 12 anys aproximadament vaig començar, perquè és beneficiós per la salut, i el fet de millorar les curses és una superació personal de cada dia. L'esport per mi és la meva passió.

Perquè vas decidir ser esportista? Perquè m'agrada posar el cos al límit, patir una mica... I també perquè m'agrada l'ambient que hi ha entre tots els esportistes. I cada dia m'aixeco amb una il·lusió nova. És un esport sa on cada dia aprens coses noves com a la vida és superar-te. Entreno com a la vida. S'ha d'entrenar cada dia per arribar més lluny sinó no arribes. El còrrer és un esport molt sa i aprens coses noves. Has d'entrenar cada dia per arribar més lluny.

Quins èxits has aconseguit fins al moment? En l'àmbit personal molts. He aconseguit èxits , Duatló de la Federació catalana d'atletisme, curses atlètiques de Lleida, de la Marató de Barcelona, entre d'altres.

Quina és la teva màxima aspiració? Superar-me cada dia i baixar la marca de la marató és la meva principal aspiració. 

Com t'ho has fet per aconseguir tants èxits? És com tot, treballant cada dia. Com a la vida. Si no lluites no hi arribes.

Darrera modificació el K2_DijPMCETE_Febrer+0100RfebrerPMCET_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat