SEGUIU-NOS

Actualitzat 8:10 PM CEST, Aug 5, 2018

El Girona ja és de primera!

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat aquest matí que l’ascens del Girona FC a Primera Divisió “fa justícia al bon nivell que té el futbol català” perquè era “impropi” que Catalunya només estigués representada per dos equips en aquesta categoria. “Hi ha nivell, afició i talent com perquè, com a mínim, tres o més clubs del país siguin a l’elit del futbol mundial”, ha afegit.  
 
Amb aquestes paraules s’ha expressat el cap de l’Executiu durant la recepció oficial que ha ofert al Girona FC al Palau de la Generalitat, on ha volgut remarcar especialment que la fita assolida per l’equip és “un honor per a tot el país”. “Heu demostrat que no hi ha somnis impossibles i heu arribat aquí plantant cara a totes les dificultats, que és com es funden veritablement els projectes d’èxit”, ha reblat.
 
El president s’ha mostrat molt il·lusionat per l’ascens, com a president i sobretot com a gironí, i ha recordat totes les etapes que ha viscut al costat de l’equip, des de la pujada a Segona A fins als intents frustrats per accedir a Primera. Aquest camí, ha remarcat Puigdemont, és el que “ha posat la pedra que ha portat a l’èxit futur”. “Allà es va fundar el Girona de primera divisió, que és capaç de resistir tots els entrebancs i dificultats que la història li ha posat al davant per finalment aconseguir un èxit sense precedents”, ha subratllat.
 
L’acte, on hi ha assistit l’equip, el cos tècnic i la junta directiva del club, també ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència, Neus Munté; de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; del president del club gironí, Delfí Geli; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i del delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat