SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Gran èxit de la cursa d'ASPROS Bonpreu-Esclat-Nosaltres Podem

La Cursa Aspros Bonpreu-Esclat-Nosaltres També Podem ha estrenat avui amb èxit la seva nova ubicació, el Parc de l’Aigua de Lleida, i ho ha fet coincidint amb la quarta edició d’una cita força peculiar i que ha ofert curses de 10 i 5 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent, una caminada, curses infantils i una gran festa, amb un global superior als 600 participants. Els germans Ramon i Rosamari Carulla han estat els vencedors de la prova llarga, mentre que Guillem Farran i Anna Bové s’han imposat en la distància curta. Desglossant la participació, 63 persones han pres part a la cursa de 10 kilòmetres, 87 a la de 5, 325 a la caminada i 128 a les curses infantils.

Als 10 kilòmetres, la victòria en homes ha estat per a Ramon Carulla (La Guineu) amb un temps de 35.26, seguit d’Àlex Salinas (CA Aitona), segon amb 35.55, i de Marc Aranda (Xafatolls), tercer amb 36.15. En dones, la més ràpida ha estat Rosamari Carulla )Logiesport-La Guineu), vigent campiona de la Lliga Ponent Eurosomni i actual líder. Ha marcat unc rono de 30.03 i l’han seguit dos representants del Clos Pons Thai Runners: Luz Moreno, segona amb 42.11, i Elisa Lladós, tercera amb 43.04.

Pel que fa als 5 kilòmetres, Guillem Farran (Aspros) ha estat el més ràpid en homes amb un temps de 18.26, amb només 7 segons de renta sobre Joan Coromina (Esports Truga), segon amb 18.33, i 19 sobre l’independent Agustí Codina, tercer amb 18.45. En dones, triomf d’Anna Bové (Esports Truga), amb un temps de 21.04, seguida de la seva companya de club Maria Bertran, segona amb 22.25m i de la independent Angelica Damon, tercera amb 22.29.

En les tres edicions anteriors, la prova s’havia celebrat a les Basses d’Alpicat. Ara, amb el canvi d’ubicació, ha esdevingut la primera cursa popular que ha tingut lloc al Parc de l'Aigua. L’organització ha anat a càrrec de la Fundació Aspros i ha ofert, a més de les esmentades curses, diverses propostes per a tots els gustos: una caminada de 5 kilòmetres perquè en pogués gaudir tota la família i recorreguts adaptats per a categories inferiors, com ara P3, P4, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Hi ha hagut premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants. Per completar l’esdeveniment, s’ha preparat una festa amb zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments i altres sorpreses més, com ara inflables i una butifarrada per a tots els participants.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat