Oficial ®
Dijous, 29 Desembre 2016 17:31

Cloenda de les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència'

Escrit per

Les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència' han abaixat aquest migdia  el teló a tres jornades d’intensa activitat i amb una elevada participació, un fet que ha estat valorat molt positivament pels seus dos màxims responsables, Xavier Estrada Fernández  i Txema del Rosal.

En aquesta jornada final, s’han celebrat a les instal·lacions del Sícoris Club les dos darreres sessions pràctic-teòriques programades, mentre que la conferència de cloenda ha tingut com a escenari la Sala d’Actes de la Diputació.

Començant per les dos xerrades, la primera ha anat a càrrec de Josep Manel Estrada Fernández, metge especialista en pediatria, màster en nutrició i salut, expert en medicina genòmica i coach nutricional, que ha explicat com la nostra genètica determina individualment per a quin esport o activitat física estem més preparats i com podem optimitzar el nostre rendiment amb eines de nutrició esportiva.

La segona xerrada del dia i sisena de les Masterclass ha arribat de la mà del doctor Francesc Corbi Soler, professor de l’INEFC, expert en biomecà­nica i preparador físic de la selecció espanyola d’hípica, que ha fet palesa la importància del preparador físic des d’un punt de vista holístic en la preparació de l’esportista en l’assoliment de les fites marcades.

En acabar, s’ha ofert la conferència de cloenda, de nou amb entrada gratuïta a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, que ha anat a càrrec de Pep Marí, cap del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat i autor del llibre ‘Aprendre dels campions’.

En resum, han estat sis sessions teòriques i pràctiques que Xavier Estrada ha dissenyat en estreta col·laboració amb Txema del Rosal, marcades per la qualitat i que han donat resposta a les claus necessàries per millorar el rendiment esportiu, a més d'introduir, com a part innovadora, elements pràctics per autogestionar-se. Per a dur-ho a terme, s’ha comptat amb unes instal·lacions multidisciplinars com són les del Sícoris Club. 

Darrera modificació el Dijous, 29 Desembre 2016 17:46
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre