Dimarts, 04 abril 2017 13:33

Comença la cursa de la truita d'Alfarràs enmarcada a la Lliga Ponent Eurosomni

Escrit per

Dins del programa de la 6a edició de la Mostra de la Truita d’Alfarràs, l’Ajuntament d’Alfarràs ha organitzat, per al dissabte dia 29 d’abril, la 2a Cursa de la Truita d’Alfarràs, una cita en la que compta amb la col·laboració d’Alfaventur i que està enquadrada dins la Lliga Ponent Eurosomni. La prova ja té obertes les inscripcions.

Els participants podran optar entre dos recorreguts de 10 i 5 kilòmetres (els 5 també es podran fer caminant) per pistes i carrers del terme municipal d’Alfarràs. La sortida i l’arribada estaran ubicades a l’avinguda  Catalunya. Els corredors disposaran al Poliesportiu Municipal de serveis de dutxes i vestuaris, això com de servei de guarda-roba al lloc de sortida i arribada (Ajuntament d’Alfarràs). Hi haurà avituallament líquid a la meitat del recorregut de 10 Km, i al finalitzar els dos recorreguts hi haurà avituallament sòlid i líquid. La prova s’iniciarà a les 18.00 hores.

Podeu trobar més informació a: http://ajuntamentalfarras.cat/

Us podeu inscriure a: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=968

 

Darrera modificació el Dimarts, 04 abril 2017 13:41
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre