Dijous, 06 abril 2017 05:59

El CEN Balaguer aconsegueix un total de 9 podis al provincial absolut de natació

Escrit per

Aquest dissabte dia 1 d’abril s’ha celebrat a la  piscina del INEF Lleida el  Campionat Provincial de natació en categoria absoluta, amb  la participació de mes d’un centenar de  nedadors dels diferents clubs representants de la província (CN Lleida, CEN Balaguer, INEF Lleida, CN Cervera, CN Mollerussa i CN Tàrrega).

El Club Esportiu Natació Balaguer amb un equip molt jove (alevins e infantils) a aconseguit 9 medalles absolutes.

En categoria femenina destaquem la medalla d’or aconseguida per l’Alexandra Papell en els 200 estils tot i ser alevina, també les dos medalles argent i bronze per la infantil Ares Perera en els 200 i 400 lliures,també dos medalles argent i bronze per l’Aurembiaix Pifarré en els 50 i 200 papallona,  bronze per la Núria Pallé en 100 braça, i bronze per la Laia Palacin en els  100 lliures, i finalment dos bronzes en els relleus femenins.

Destacar també als nedadors que s’han quedat a les portes de medalla com són la 4a posició de la Berta Benseny en els 100 esquena, 4a la Núria Pallé en els 200 braça també l’Alexandra Papell en els 100 braça, 5a a estat  la Núria Ortiz en els 50 esquena, i Nil Profitos en els 50 papallona, 6è  l’Angel López en els 200 estils, la Sixela Gràcia en els 100 i 200 esquena, també l’Aitor en els 200 lliures i en Giulian Alecsandru en els 50 esquena,  7è lloc per en David Galan en els100 esquena, 8a  l’Aina Torrubiano en els 400 lliures i en Marc Suñé en els 200 i 400, 9è en Iker Ruiz, l’Aina Torrubiano, l’Emma Garcia i l’Alba Farré i finalment 11è en David Perez.

Les millors marques per edats del club a càrrec de Marc Suñé en 400 lliures,  l’Aurembiaix Pifarré en els 50 papallona (també absolut), millor marques per l’Ares Perera en els 100 esquena, 100, 200 (també absolut)i 400 lliures (també absolut), la Núria Ortiz en 50 papallona i 50esquena, Angel Lopez en 200 estils i Núria Pallé en 200 braça.

Molt bons resultats si tenim en compte que la competició es absoluta i la majoria de nedadors del CEN Balaguer encara són alevins e infantils.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre