Divendres, 04 Març 2016 19:29

El Mercadal de Balaguer acollirà una nova trobada per als amants del col•leccionisme i les plaques de cava

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Un any més, el col·lectiu d’ afeccionats al col·leccionisme de Balaguer ja estan treballant en l’organització de la desena edició de la Trobada de Plaques i altres articles de col·leccionisme “Ciutat de Balaguer”, que tindrà lloc el diumenge, dia 13 de març a la plaça del Mercadal, durant tot el matí. 

El organitzadors encoratgen tots els amants del col·leccionisme en general, i de les plaques de cava en particular, perquè participin en aquesta diada i muntin la seva parada per tal de bescanviar articles com postals, loteries, punts de llibre, bolígrafs, calendaris… 

Enguany també s’hi trobarà una petita mostra de peces d’antiquaris. 

Com ja és costum, cada any es dissenya una piruleta per la trobada que va variant d’imatge. Enguany s’hi representarà  el producte turístic que està promocionant la ciutat, l’or del Segre. 

També es farà una placa amb la imatge d’una parella dels gegants de Balaguer, en aquest cas són el Tonet i la Bepeta, que és la que anirà al tap de l’ampolla de cava que es fa per l’ ocasió i es pot comprar en una de les parades. 

L’organització oferirà al comprador de l’ampolla de cava un tastet de “Cassoleta de “callos”. 

Aquesta desena trobada compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Balaguer.

Darrera modificació el Divendres, 04 Març 2016 19:32
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre