Oficial ®
Divendres, 04 Març 2016 19:38

Més de 100 persones ja s’han inscrit a la Cursa solidària de la gorra de Balaguer

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Des d’ahir es poden fer les inscripcions per participar a la Cursa de la gorra, una cursa solidària que es durà a terme el 17 d’abril de 2016 a Balaguer i que estarà enmarcada com una activitat del POSA’T LA GORRA BALAGUER en la seva primera edició. 

Aquesta diada solidària es farà en benefici de l’ AFANOC, entitat que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nens, nenes i adolescents malalts de càncer. Per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència a Barcelona, SANT JOAN DE DÉU I VALL HEBRON. 

Hi haurà tres tipus de curses: UNA CURSA DE 10 KM I UNA ALTRA DE DE 5KM, I UNA CAMINADA POPULAR DE 3K, PENSADES totes elles perquè QUE TOTHOM HI PUGUI PARTICIPAR EN QUALSEVOL DE LES MODALITATS. 

El recorregut de la cursa, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulguin els participants, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant. 

Els actes de la campanya Posa’t la gorra es van presentar dimarts al vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament amb l’assistència d’un centenar de persones. 

El programa d’activitats inclou actes lúdics, esportius i gastronòmics, per a petits i grans té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre el càncer infantil, i recaptar diners per ajudar al finançament de la casa dels Xuklis. 

A Balaguer s’ha creat una comissió organitzadora que ha preparat un programa que s’iniciarà amb les curses. 

Després de les curses s’organitzaran una sèrie de tallers dividits per grups d’edat, fins a 8 anys, de 8 a 12, i per majors de 12 anys, organitzats i gestionats per les diferents associacions socials i culturals, administracions i clubs esportius de la comarca. 

Al migdia es farà un dinar popular que finalitzarà amb un gran sorteig de productes donats per esportistes i grups musicals famosos, i molts regals lliurats pels diferents comerços de la comarca. La festa s’acabarà amb una sessió de ball. El dinar i el ball es faran al pavelló del Molí de l’Esquerrà. Tots els actes comptaran amb gairebé 250 voluntaris que faran possible la festa. 

 

Darrera modificació el Divendres, 04 Març 2016 19:41
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre