Oficial ®
Dijous, 10 Març 2016 09:37

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví i la quarta Infantil

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví  i la quarta Infantil així com en el Trofeu Tardor disputat el passat cap de setmana passat a les piscines del CN Cervera i del CN Tàrrega.

En la Lliga Aleví, destaca la segona posició d’Aurembiaix Pifarré en els 400 estils (també Mínima Estatal d’Estiu) i 100 lliures, la segona també d’Alexandra Papell en els 100 lliures i la cinquena d’Aina Torrubiano en els 400 estils.

En categoria masculina 2002 aleví destaca la tercera posició d’Aitor Morales en els 400 estils i els 100 lliures.

En la lliga Infantil, Sara Puigarnau va aconseguir la primera posició en els 100 braça i en el Trofeu Tardor destaca la tercera posició d’Emma Garcia  en els 100 lliures i la quarta de Pere Barbosa també en els 100 lliures. 

D'altra banda Iker Ruiz del CEN Balaguer ha estat  convocat per la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitats Físiques per participar  amb la Selecció Catalana al campionat Estatal de natació per d’Autonomies, competició que es realitzarà a Placencia (Extremadura) el pròxim cap de setmana del 12 al 13 de març.

Darrera modificació el Dijous, 10 Març 2016 09:47
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre