Oficial ®
Dimecres, 16 Març 2016 18:48

Una seixantena de persones participen a l’activitat organitzada per l’Associació Salut Mental La Noguera (Club Social El Porxo)

Escrit per

Dins la programació d’activitats esportives per a persones amb malaltia mental, que s’organitzen des dels diferents recursos de la xarxa de salut mental, el passat dia 15 de març el Club Social El Porxo -gestionat per l’Associació Salut Mental La Noguera- va organitzar una activitat cultural i esportiva a la ciutat de Balaguer.

En aquesta activitat van participar-hi una seixantena de persones amb malaltia mental usuàries de diferents recursos de salut mental de la província de Lleida. Concretament, del Centre Assistencial Sant Joan de Déu, de la Llar Residència Elisenda de Montcada, del Centre de Dia de Lleida, del Centre de Dia de Tàrrega, del club social la Brúixola (gestionat per l’Associació Salut Mental Ponent) i del Club Social Airecel (gestionat per l’Associació Alba).

L’esdeveniment va començar a les 10h del matí a la Plaça Mercadal i es va fer una caminada i visita en alguns dels espais d’interés turístic de referència a la ciutat de Balaguer (Santa Maria, La Reguereta, la Plaça Sant Salvador, el Portal del Torrent, el Castell Formós, el Sant Crist i els misteris). Després de l’activitat cultural-esportiva sobre les 13h es va celebrar un dinar a la seu de l'associació i tot seguit es va donar per acabada la jornada.

Desde Salut Mental La Noguera fan "una valoració molt positiva de l’activitat tant per l’elevat nombre de participants, com pels fets de realitzar activitat física i fomentar les relacions socials entre les persones amb problemes de salut mental i la societat en general" i estan molt agraits pel tracte ofert per part de l'Ajuntament de Balaguer.

 

Darrera modificació el Dimecres, 16 Març 2016 19:01
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre