Dilluns, 18 abril 2016 17:55

Balaguer: ciutat exemplar en la lluita contra el càncer infantil

Escrit per

Balaguer ahir va fer història. Prop de 7300 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives i en la qual es van recaptar prop de 60.000 euros, que es destinaran a l’AFANOC

Més 7.000 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives. Des de la comissió organitzadora s’han mostrat avui molt satisfets per com va anar tot plegat.

 
La festa solidària va començar amb la cursa i la caminada popular, a la qual van participar més de  3.500 persones, va seguir amb la Fira dels somnis, a la qual també va assistir moltíssima gent i va acabar amb el dinar celebrat al pavelló Molí de l’Esquerrà amb l’assistència de 800 persones. Tot plegat, ha servit per recaptar al voltant de 60.000 euros.
 
Bona part de la ciutadania de Balaguer es va bolcar en el Posa’t la gorra d’ahir diumenge però també gent d’arreu de la comarca i fins i tot de Lleida ciutat o la província de Barcelona. Aquest també és un fet que ha destacat avui Joan Arjona.
La Fira dels somnis, celebrada al Parc de la Transsegre, va comptar amb més de 100 tallers i activitats lúdiques estructurades en franges d’edat. El dinar popular al pavelló Molí de l’Esquerrà va acabar amb la celebració de dos sortejos de regals, un amb objectes d’esportistes i artistes famosos i l’altre amb regals lliurats per diferents cases comercials. 
Cal remarcar que molta gent que no fa vida a Balaguer ha tornat per posar-se la gorra. I això diu molt dels balaguerins...
 
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre