Oficial ®
Dilluns, 18 abril 2016 17:55

Balaguer: ciutat exemplar en la lluita contra el càncer infantil

Escrit per

Balaguer ahir va fer història. Prop de 7300 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives i en la qual es van recaptar prop de 60.000 euros, que es destinaran a l’AFANOC

Més 7.000 persones es van posar la gorra ahir a Balaguer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, una jornada solidària que va superar totes les expectatives. Des de la comissió organitzadora s’han mostrat avui molt satisfets per com va anar tot plegat.

 
La festa solidària va començar amb la cursa i la caminada popular, a la qual van participar més de  3.500 persones, va seguir amb la Fira dels somnis, a la qual també va assistir moltíssima gent i va acabar amb el dinar celebrat al pavelló Molí de l’Esquerrà amb l’assistència de 800 persones. Tot plegat, ha servit per recaptar al voltant de 60.000 euros.
 
Bona part de la ciutadania de Balaguer es va bolcar en el Posa’t la gorra d’ahir diumenge però també gent d’arreu de la comarca i fins i tot de Lleida ciutat o la província de Barcelona. Aquest també és un fet que ha destacat avui Joan Arjona.
La Fira dels somnis, celebrada al Parc de la Transsegre, va comptar amb més de 100 tallers i activitats lúdiques estructurades en franges d’edat. El dinar popular al pavelló Molí de l’Esquerrà va acabar amb la celebració de dos sortejos de regals, un amb objectes d’esportistes i artistes famosos i l’altre amb regals lliurats per diferents cases comercials. 
Cal remarcar que molta gent que no fa vida a Balaguer ha tornat per posar-se la gorra. I això diu molt dels balaguerins...
 
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre