Dilluns, 18 abril 2016 18:16

Augmenten un 31% els vols intercontinentals a l’aeroport de Barcelona

Escrit per

A aquest augment del nombre de destinacions se suma també el nombre de freqüències setmanals intercontinentals, que tampoc no ha deixat de créixer i que, actualment, se situa en 234. En aquesta dècada, doncs, el tràfic aeri intercontinental ha crescut fins a multiplicar-se per sis el nombre de passatgers directes intercontinentals, cosa que demostra un gran salt qualitatiu i quantitatiu de les instal·lacions aeroportuàries.

Com que el tràfic intercontinental ja supera els 2 milions de passatgers i és una realitat que continua creixent, el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries(CDRA) ha elaborat un pla estratègic per al període 2016-2017. Aquest document neix del conveni de col·laboració entre la Generalitat de CatalunyaAena, l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç, i facilita la col·laboració institucional per promocionar la ciutat de Barcelona, aconseguir més connexions intercontinentals directes i impulsar la ciutat com a motor econòmic i turístic.

Segons el regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom, les noves connexions amb les línies aèries creen llocs de treball, faciliten els fluxos de negoci i fan complir els requisits previs per a la instal·lació d’una empresa. Segons Colom: “Barcelona s’emmiralla en les grans ciutats europees i dialoga amb elles per ser un pol que atrau empreses innovadores.”

El pla també determina els mercats i les ciutats més estratègics per a la capital catalana i el seu aeroport, entre els quals destaquen Tòquio, Seül, Buenos Aires, Shanghai, Los Angeles o San Francisco. A més, Barcelona serà l’amfitriona del principal congrés d’aviació intercontinental del món, el World Routes Forum.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre