Oficial ®
Dimarts, 17 Mai 2016 18:16

El CEI de Balaguer es queda petit

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer
Un total de 50 persones s’han inscrit a la xerrada sobre la gestió de les Xarxes Socials – Community Manager que ha organitzat per aquesta tarda el CEI de Balaguer. És una de les primeres activitats formatives que fa el Viver d’Empreses adreçades als emprenedors i comerciants. 
 
El coordinador del CEI, Jaume Roca, valora molt positivament l’acollida que ha tingut l’activitat d’avui, també entre estudiants i professors.
 
Jaume Roca recorda que és important que tant els emprenedors com els comerciants dominin el funcionament de les Xarxes Socials per promoure qualsevol tipus d’activitat.
 
La xerrada, que es fa de les 18.00h a les 20.00h, va a càrrec d'Oscar Fornas, director de M Managers
 
L’activitat està organitzada pel CEI Balaguer, l’Ajuntament de Balaguer, Global Lleida, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida amb el suport de la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Ocupació, Catalunya Emprèn i la Unió Europea - Fons Social Europeu.
 
D’altra banda, per a finals de mes, per al dia 26 de maig, el CEI ha previst una altra xerrada, en aquest cas una xerrada sobre Màrqueting per a persones emprenedores i pimes. Les inscripcions ja es poden fer de forma totalment gratuïta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
El CEI és un espai destinat a les persones emprenedores que volen engegar una activitat empresarial o de treball autònom en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació. 
 

El CEI Balaguer busca noves empreses. Si estàs interessat en ubicar-te aquí tens tota la informació que pots necessitar


El CEI és un espai destinat a les persones emprenedores que volen engegar una activitat empresarial o de treball autònom en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació.

L'objectiu és facilitar l'inici de la nova activitat a través d'una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les necessitats de les noves empreses.

En general, un viver d'empreses pot oferir els següents serveis:

• Espais modulars on les persones emprenedores i les empreses poden instal·lar-se amb serveis tecnològics avançats

• Serveis logístics i administratius compartits (centraleta, copisteria, comptabilitat...)

• Suport del personal expert en creació d'empreses (acompanyament, pla de consolidació, recerca de finançament, formació...)

• Serveis d'informació telemàtics

• Xarxa d'emprenedors

Aquests equipaments haurien d'incrementar les possibilitats de supervivència dels nous projectes d'empresa o de treball autònom; per això només s'adrecen als primers anys de la seva posada en marxa.

Un cop transcorregut el termini màxim establert, que acostuma a ser de 2 o 3 anys, la persona emprenedora haurà de buscar un nou espai per a la seva activitat, tot i que està demostrat que, majoritàriament, el suport rebut és una garantia per passar a la fase de consolidació del nou negoci.

Contacte:
Marina Espejo Sánchez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
c/Sant Pere I - 19 
25600 Balaguer

Darrera modificació el Dimarts, 17 Mai 2016 18:29
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre