Dijous, 14 Juliol 2016 16:45

Joan Blau presentarà el seu nou single el proper divendres a la llibreria L'argonauta

Escrit per

El proper divendres dia 15 de juliol a les 20:30 h. es presenta a la llibreria L'Argonauta de Balaguer el nou single de Joan Blau. L'acte comptarà amb actuacions musicals, lectura de relats i degustació de La Llop, la nova cervesa artesana de Cal Xirricló.

El primer single de Joan Blau, Blau, ha estat enregistrat a la Bucbonera studio, produït per Luis Robisco i editat amb temps record.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre