Dimarts, 19 Juliol 2016 13:16

Es posa en marxa la campanya de rebaixes "compra,balla i guanya" al comerç de Balaguer

Escrit per

Aquest divendres 5 d’agost el Mercat de les Rebaixes al Passeig de 10:00 del matí a les 21:00 del vespre.  Compra, balla i guanya!!!!

L’Associació de Comerciants “Balaguer Comercial 2021” com és habitual per aquestes dates organitza divendres dia 5 d’agost,  el Mercat de les Rebaixes d’estiu. Aquest any es la XII edició d’Aquest Mercat al Passeig de l’Estació. Està previst que hi participin una trentena d’establiments que muntaran la seva parada i oferiran una gran varietat  de productes com roba home-dona, llenceria, sabates, roba juvenil infantil, per la llar, complements, objectes de regal i un gran ventall de productes i el millors descomptes, per tal d’aconseguir l’objectiu del mercat ,  liquidar els estocs de temporada. Aquest any també podrem gaudir d’actuacions musicals, com el grup Balaguerí “Ksonronda” actuarà de 12:00 a 14:00h i “Lo Pau de Ponts” que actuarà de 19:00 a 21:00.  I totes les compres tindran butlletes per participar al sorteig final del Mercat  tindrà lloc a les 21:00.

Darrera modificació el Dimarts, 19 Juliol 2016 13:24
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre