Dimarts, 19 Juliol 2016 13:16

Es posa en marxa la campanya de rebaixes "compra,balla i guanya" al comerç de Balaguer

Escrit per

Aquest divendres 5 d’agost el Mercat de les Rebaixes al Passeig de 10:00 del matí a les 21:00 del vespre.  Compra, balla i guanya!!!!

L’Associació de Comerciants “Balaguer Comercial 2021” com és habitual per aquestes dates organitza divendres dia 5 d’agost,  el Mercat de les Rebaixes d’estiu. Aquest any es la XII edició d’Aquest Mercat al Passeig de l’Estació. Està previst que hi participin una trentena d’establiments que muntaran la seva parada i oferiran una gran varietat  de productes com roba home-dona, llenceria, sabates, roba juvenil infantil, per la llar, complements, objectes de regal i un gran ventall de productes i el millors descomptes, per tal d’aconseguir l’objectiu del mercat ,  liquidar els estocs de temporada. Aquest any també podrem gaudir d’actuacions musicals, com el grup Balaguerí “Ksonronda” actuarà de 12:00 a 14:00h i “Lo Pau de Ponts” que actuarà de 19:00 a 21:00.  I totes les compres tindran butlletes per participar al sorteig final del Mercat  tindrà lloc a les 21:00.

Darrera modificació el Dimarts, 19 Juliol 2016 13:24
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre