Oficial ®
Dijous, 08 Setembre 2016 12:34

Ciutadans (C’s) Balaguer considera insuficients els reductors de velocitat previstos a la capital de la Noguera

Escrit per
Així mateix, López ha recordat que “el consistori encara no ha fet res per millorar l’aspecte i el manteniment del marge dret del riu Segre” i ha demanat “una solució immediata”. Així mateix, López ha recordat que “el consistori encara no ha fet res per millorar l’aspecte i el manteniment del marge dret del riu Segre” i ha demanat “una solució immediata”. Foto:Josep Maria Castells

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Balaguer, Albert López, considera “insuficients” els reductors de velocitat que  el consistori té  previst instal·lar durant aquest mes. “Des de C’s creiem que també seria necessari instal·lar-los al carrer Sant Pere Màrtir on es produeixen embuts en hores puntes, al carrer Escoles i Sant Dídac de Califòrnia, així com al Carrer dels Erals”, ha manifestat López. Tot i així, López ha recalcat que “es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns i tot i que la mesura arriba tard, es celebra la seva posada en marxa”.

D’altra banda, el portaveu de C’s Balaguer ha lamentat que “l’equip de govern encara no hagi donat resposta a la demanda efectuada pel col·lectiu de piragüistes i pescadors, que demanen més cabal mínim i ecològic del riu Segre”

Darrera modificació el Dijous, 08 Setembre 2016 12:57
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre