Dijous, 08 Setembre 2016 12:34

Ciutadans (C’s) Balaguer considera insuficients els reductors de velocitat previstos a la capital de la Noguera

Escrit per

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Balaguer, Albert López, considera “insuficients” els reductors de velocitat que  el consistori té  previst instal·lar durant aquest mes. “Des de C’s creiem que també seria necessari instal·lar-los al carrer Sant Pere Màrtir on es produeixen embuts en hores puntes, al carrer Escoles i Sant Dídac de Califòrnia, així com al Carrer dels Erals”, ha manifestat López. Tot i així, López ha recalcat que “es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns i tot i que la mesura arriba tard, es celebra la seva posada en marxa”.

D’altra banda, el portaveu de C’s Balaguer ha lamentat que “l’equip de govern encara no hagi donat resposta a la demanda efectuada pel col·lectiu de piragüistes i pescadors, que demanen més cabal mínim i ecològic del riu Segre”

Darrera modificació el Dijous, 08 Setembre 2016 12:57
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre