Dilluns, 19 Setembre 2016 10:35

Cal Comabella està de moda!

Escrit per

Aquest vespre, les muralles medievals de Balaguer, en concret a Cal Comabella, acolliran en preestrena l’espectacle anomenat "Erm". Es tracta del nou espectacle de dansa de la coreògrafa portuguesa Teresa Santos, una performance que tindrà lloc a la Muralla del Portalet a les 20:30.

Jaume Marvà és el gestor cutural responsable de Cal Comabella.

Àudio ERM és espectacle de dansa amb música en directe de la balaguerina Jordina Milà. Ho detalla tot seguit el mateix Jaume Marvà.

Àudio Amb aquest espectacle es duu a terme a Balaguer el sistema de pagament conegut amb el nom d'entrada inversa, que consisteix a pagar a la sortida en comptes de l'entrada la quantitat que cadascú consideri adient en funció de la valoració que es faci de l'espectacle.

L’espectacle està previst per a dos quarts de 9 d’aquest vespre i tindrà com a escenari, com hem comentat abans, la terrassa sobre la muralla medieval del Portalet, que hi ha situada a l'allotjament turístic Cal Comabella de Balaguer.

Destaca també que la durada aproximada de l’espectacle és d’una mica més mitja hora per la qual cosa els que ho desitgin després de veure “Erm” podran assistir a la visita teatralitzada que els tècnics del Museu de la Noguera faran al Centre Històric de Balaguer amb motiu dels actes de l’Harpia. La visita sortirà des del Museu de la Noguera i acabarà al campament medieval, a baix al riu, on es visitarà l’hospital de peregrins. Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre