Dimarts, 20 Setembre 2016 12:55

Conseller Baiget : "L'ocupació ha de créixer en quantitat, però sobretot en qualitat"

Escrit per
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha insistit aquest matí en la conferència que ha pronunciat en el Fòrum Empresarial del Llobregat en què “l’ocupació ha de créixer en quantitat, però sobretot en qualitat” i ha animat a treballar per “fer que l’ocupació sigui millor”. En la seva intervenció, el conseller ha recordat que “els principals indicadors ja ens diuen que estem en recuperació però hem de consolidar-la”.
 
En aquest sentit, Baiget ha explicat que s’ha reduït el tancament d’empreses i s’han creat més que mai i ha assegurat que “les empreses venen a Catalunya no perquè els sous siguin baixos sinó perquè hi ha formació, qualitat de vida i som la porta per entrar a Europa”.
 
Per aconseguir aquesta consolidació, el titular d’Empresa i Coneixement ha animat a“aprofitar l’actual conjuntura en la qual tothom defensa la indústria per impulsar-la”. Preguntat per la indústria 4.0, ha recordat que aquesta és una de les línies de treball dels sis grups del Pacte Nacional per la Industria i ha indicat que per fer front a aquest repte estem ben posicionats. “És una línia estratègica de futur però haurem de vetllar per poder requalificar els actuals treballadors de la indústria”, ha conclòs.
 
Pel que fa al turisme, un dels pilars de la recuperació, Baiget ha explicat que el turisme “no és deslocalitza”  i ha afirmat que “en aquests darrers anys ens ha servit per minvar els efectes de la crisi econòmica”.
 
Preguntat sobre la situació política a Catalunya i a l’Estat espanyol el conseller ha dit que “la confiança s’ha de traduir en tenir pressupostos per l’any vinent”.També ha explicat que el Govern espanyol diu que “ens estima molt, tant que baixa la inversió cap a Catalunya i la que té prevista no l’executa”“El diàleg amb l’Estat és permanent però ha de ser sincer”, ha dit.
 
El conseller ha participat en aquesta trobada empresarial acompanyat pel primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Fran Belver, i pel president del Fòrum, Manuel Rosillo.
 

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre