SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Balaguer s'omplirà aquest divendres com mai ha passat a la desfilada de models de Toni Prim a la nova passarel·la

Si t'agrada el món de la imatge i vols ser model no et pots perdre la gran oportunitat de l'any a Balaguer. El divendres dia 30 a les 18 hores a l'Avinguda Països Catalans davant la nova passarel·la de Balaguer podràs ser model per un dia!

També es regalarà a cada participant una fotografia (la que quedis millor). També donaran informació sobre el nou Curs de Models 

El que sí que és cert és que Toni Prim, al principi com a fotògraf individual i des de fa ja molts anys com a cap d’un equip de professionals molt qualificats, ha realitzat sempre un gran esforç per estar al capdavant d'una professió molt important per la nostra societat.

Al capdavant en aprenentatge, amb formació continuada obtinguda en centres i congressos d’arreu del món.

Al capdavant en tecnologia, com a centre pioner en fotografia digital i tractament de la imatge, i també en intercanvi de coneixements, impartint ponències i programes de reciclatge a altres professionals arreu de l’estat espanyol.

Al capdavant en ensenyament, havent fundat la primera escola de fotografia de Lleida per la que han passat molts dels grans fotògrafs amateurs i professionals de Lleida.

I al capdavant també en concepte d’empresa: Toni Prim dirigeix dos centres de formació especialitzats en imatge: el Centre d’Estudis Toni Prim de Lleida i el Centre d’Estudis de la Imatge de Tarragona, formant un equip proper als quinze professionals. 

Segons la filosofia d'empresa de models Toni Prim tothom pot ser model, no hi ha límits...

 

Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat