Dilluns, 03 Octubre 2016 19:46

Ciutadans (C’s) Balaguer demana una estimació del cost global dels desperfectes causats pels aiguats a la localitat

Escrit per

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Balaguer ha demanat a l’equip de govern “una estimació del cost global dels desperfectes causats pels aiguats a la localitat el passat divendres”. López ho ha manifestat a través d’un prec durant el ple de setembre i ha sol·licitat “més dades concretes sobre els danys i saber quina serà la repercussió per al consistori i els seus veïns”. En aquest sentit, López ha instat a l’equip de govern a “demanar ajudes econòmiques a la resta d’administracions, donat que la catàstrofe va esdevenir en pocs minuts i agafant a la localitat d’imprevist”. 

D’altra banda, el portaveu de C’s Balaguer ha volgut agrair el “recolzament i afecte” rebut per part de “la presidenta del Consell de la Noguera, el president de la Diputació, el conseller d’Empresa i Ocupació, al conseller d’Interior i la consellera d’Agricultura”. I ha manifestat que “desitja que aquesta relació sorgida es tradueixi en una estreta col·laboració i ajuda per pal·liar els danys el més aviat possible”.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre