Diumenge, 16 Octubre 2016 19:05

Amenaçen de la col·locació d'una bomba sota el cotxe del President Puigdemont

Escrit per

El president de la Generalitat ha denunciat via Twitter una amenaça a les xarxes socials.

Puigdemont publica una captura de pantalla on una persona l'insulta i li diu que li col·locarà una bomba a sota el cotxe.

Mostra la imatge al Twitter

Aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba al meu cotxe. La denúncia hi serà. I espero que la justícia actuï.

 

 

El missatge ha estat enviat des d'un compte de Facebook, firmat per Jorge Fernández Hernández. Sembla un missatge privat al compte de Puigdemont en aquesta xarxa social.

El president de la Generalitat denunciarà els fets davants dels Mossos d'Esquadra.

Tardà a l'AVE

Aquest dissabte, el diputat d'Esquerra Republicana Joan Tardà també va denunciar una amenaça, aquest cop, però, en persona, en un tren de l'AVE a Valladolid:

Sóc al tren camí d Valladolid. Un home passa i diu "Colgado tendrías q estar". Mira la dona q seu al costat, q no conec "y su mujer también"

 

 

Els dos tuits s'emmarquen en la campanya de denúncies d'insults i amenaces a catalans a les xarxes socials. Entitats com Drets han denunciat en diverses ocasions comportaments d'aquest tipus. Confiem en la justícia que capturi aquest tipus de perfils que amenaçen a les xarxes i que el CESICAT es posi en marxa el més aviat possible

 
Darrera modificació el Diumenge, 16 Octubre 2016 19:17
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre