Dijous, 20 Octubre 2016 21:16

Bokalia obre les seves portes al Centre Històric de Lleida

Escrit per

Bokalia, ha obert nova oficina a l’edifici dels Artistes i Artesans, al Centre Històric de Lleida. Bokalia, regentada per Marta Pérez, oferirà serveis de coaching executiu als empresaris. La seva funció és enfortir i desenvolupar les competències dels líders de les organitzacions a través d'eines de coaching, PNL i intel·ligència emocional. 

El regidor de promoció i gestió de l’hàbitat urbà i rural i la sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha acompanyat a la jove emprenedora lleidatana. Larrosa ha comentat la importància del recolzament als negocis instal·lats al Centre Històric de Lleida per dinamitzar i donar vida al centre de la ciutat.

Marta Pérez Rivas és Màster internacional en Coaching & Business per Fundares Institute i Diplomada en lideratge i gestió de clíniques dentals a ESADE Creapolis.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre