Dilluns, 21 Novembre 2016 19:32

Ara sí, demà també!

Escrit per

Ara sí Balaguer, desde bon principi ha reivindicat l'esperit balaguerí, amb uns valors molt humans i socials. Actualment té solament un regidor al Ajuntament de la capital de La Noguera, que és el màxim responsable a la ciutat dels serveis socials i assistencials, amb una gestió eficaç que cal lloar, sobretot perquè ha sabut posar-se a la pell dels qui més pateixen i ha evitat mals majors. Joan Pla, més ben conegut com Masero que s'ha dedicat tota la vida en aquest sector dels serveis socials aspirava a tenir 3 regidors com a mínim. Però no va poder ser per diferents circumstàncies tot i que ja ha sembrat la llavor patriòtica balaguerina. El partit polític que dirigeix el regidor d'Ara sí,ve a ser un partit que no creu ni amb la dreta ni l'esquerra, tot i que tendeix al centre-esquerra, i amb un sentiment positiu cap a la ciutat, mai vist.

Un partit polític que va rebre el suport de centenars de balaguerins i balaguerines i que de ben poc li va quedar per fer el segon regidor. I per tant el seu equip amb astúcia i il·lusió podrien mirar de fer l'experiment balaguerí amb més 'ganxo' de l'història, que seria aglutinar un conjunt de partits per fer una mena de Junts pel sí, però per diferent causa, la nostra estimada ciutat. Doncs a molts balaguerins ens agradaria que existís un partit amb l'escriptor i mestre, Sr. Joan Arjona com alcalde, que mai s'ha posicionat per a cap a cap llista.

Qui sap si algun dia Ara sí que té  només un regidor podrà conseguir una majoria absoluta, amb líders de cada color polític tant de dretes, centre, com d'esquerres, amb polítics d'Esquerra,el PDECAT, PSC, Ciutadans, Procés Constituent,els desapareguts de Unió, PP i ICV, així com nous partits com Podem sense oblidar la ciutadania més implicada durant els darrers anys, amb esportistes,escriptors,activistes socials i culturals...

 No falta tant per a que tinguem unes eleccions municipals i qualsevol projecte de ciutat que vulgui aspirar a una majoria absoluta i que vulgui canviar la ciutat  caldrà treballar-lo un any i mesos abans de la data d'eleccions, com a mínim.

 

Darrera modificació el Dilluns, 21 Novembre 2016 21:24
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre