Dimecres, 14 Desembre 2016 18:08

CCOO i UGT faran una concentració demà a Lleida

Escrit per

Demà dijous 15 de desembre, a les 12 del migdia, CCOO de Lleida i la UGT es concentraran davant de l’Institut Nacional de la Seguretat Social per reclamar la recuperació dels drets socials i laborals que s'han anat perdent els darrers anys.

La majoria dels treballadors i les treballadores reclamem solucions urgents als seus problemes. Ara és el moment de pressionar per aconseguir canviar el rumb cap a uns pressupostos que posin en primer lloc les persones, el creixement, l'ocupació de qualitat, les pensions, els salaris dignes…

 

Darrera modificació el Dimecres, 14 Desembre 2016 18:12
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre