Dilluns, 19 Desembre 2016 17:08

Balaguer recapta 14.107'68 euros per La Marató de TV3

Escrit per

Balaguer ha recaptat fins ara l'important xifra de 14.107, 68 euros per La Marató de TV3 a l’espera del recompte final, que se sabrà demà dimarts després que avui encara hi ha prevista una activitat a la Biblioteca i després que encara s’està pendent de al xifra que han de facilitar un total de 6 entitats. Amb tot, s’espera superar la xifra recaptada l’any passat, que va ser de 14.539,17 euros.

Ahir la cuitat va culminar el gruix de les activitats programades des de primers de mes per recaptar fons i ho va fer amb una gran festa solidària que va tenir lloc a la plaça del Mercadal durant tot el matí.

Cal destacar que enguany s’hi va voler sumar activament l’ Associació de Comerciants Balaguer 2021, que va organitzar el sisè concurs d’ornamentació d’arbres de Nadal amb les diferents escoles, i l’Associació Gastrobar, que va organitzar una xocolatada popular en benefici de La Marató.

A part, durant tot el matí hi va haver altres activitats com, per exemple,passejades amb carrets arrossegats per cavalls, l’activitat pinta d’ alegria els bastons,  retallables mòbils amb els gegantons, un taller de boles de Nadal, samarretes Solidàries i, entre altres, l’espectacle infantil La soca de Nadala la sala d’actes de l’Ajuntament.

Recordem, d’altra banda, que encara avui es poden fer donatius aquí a Balaguer, concretament a la Biblioteca Margarida de Montferrat on a les 18h tindrà lloc l’activitat  Contes a cabassos a càrrec de Mai Tant Espectacles. L’aportació, com sempre, és totalment voluntària.

Darrera modificació el Dilluns, 19 Desembre 2016 17:17
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre