Oficial ®
Dilluns, 19 Desembre 2016 17:08

Balaguer recapta 14.107'68 euros per La Marató de TV3

Escrit per

Balaguer ha recaptat fins ara l'important xifra de 14.107, 68 euros per La Marató de TV3 a l’espera del recompte final, que se sabrà demà dimarts després que avui encara hi ha prevista una activitat a la Biblioteca i després que encara s’està pendent de al xifra que han de facilitar un total de 6 entitats. Amb tot, s’espera superar la xifra recaptada l’any passat, que va ser de 14.539,17 euros.

Ahir la cuitat va culminar el gruix de les activitats programades des de primers de mes per recaptar fons i ho va fer amb una gran festa solidària que va tenir lloc a la plaça del Mercadal durant tot el matí.

Cal destacar que enguany s’hi va voler sumar activament l’ Associació de Comerciants Balaguer 2021, que va organitzar el sisè concurs d’ornamentació d’arbres de Nadal amb les diferents escoles, i l’Associació Gastrobar, que va organitzar una xocolatada popular en benefici de La Marató.

A part, durant tot el matí hi va haver altres activitats com, per exemple,passejades amb carrets arrossegats per cavalls, l’activitat pinta d’ alegria els bastons,  retallables mòbils amb els gegantons, un taller de boles de Nadal, samarretes Solidàries i, entre altres, l’espectacle infantil La soca de Nadala la sala d’actes de l’Ajuntament.

Recordem, d’altra banda, que encara avui es poden fer donatius aquí a Balaguer, concretament a la Biblioteca Margarida de Montferrat on a les 18h tindrà lloc l’activitat  Contes a cabassos a càrrec de Mai Tant Espectacles. L’aportació, com sempre, és totalment voluntària.

Darrera modificació el Dilluns, 19 Desembre 2016 17:17
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre