Dijous, 22 Desembre 2016 15:04

66.513

Escrit per

El primer premi del sorteig de Nadal de la loteria ha sortit poc abans de les 12 del migdia, i ha tocat al número 66513. Aquest número s'ha venut íntegrament a Madrid capital. Tot i així, Barcelona n'ha obtingut un bon pessic: 40 milions d'euros. I és que la propietària d'una administració del carrer del Carme, Montserrat Malagelada, en va comprar 10 sèries que ha venut entre els seus veïns.

Aquesta administradora fa anys que va a Madrid a comprar dècims acabats amb el 13. Fins enguany comprava un altre número, però aquest any l'administrador de Madrid el va canviar per un altre acabat en 13, que és el que ha potat la sort.

Malagelada ha explicat que és un número que compra específicament per als seus veïns, que no té a la vista i quan els clients de sempre li demanen un 13 el treu per la gent del barri.

És la primera vegada en tota la història de la loteria espanyola que el número guanyador acaba en 13. Aquest número, doncs, ha resultat premiat amb 4 milions d'euros per sèrie, que són 400.000 euros per dècim de 20 euros, que suposa 20.000 euros per euro jugat.

A més del premi més gran, han estat premiats amb 2.000 euros al dècim els números 66.512 i 66.514 com a aproximacions de la grossa de Nadal 2016.Així mateix, obtenen un premi de 100 euros els dècims les tres primeres xifres o dues últimes xifres coincideixin amb les d'aquest primer premi de la Loteria de Nadal.

Finalment, obtenen el reintegrament de l'import jugat els números -excepte el 66.513- que acabin en 3 , darrera xifra del número premiat amb la Grossa.

Tots els premis poden acumular-se, excepte el nombre de la Grossa i el reintegrament, que són incompatibles entre si.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre