DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 29 Desembre 2016 17:18

Agramunt ja té pressupostos!

Escrit per

L’Ajuntament d’Agramunt va aprovar aquest passat dimarts el pressupost per a l’any 2017. Uns nous comptes que van ser aprovats amb els vots favorables dels onze regidors d’Acord d’Esquerra i l’abstenció dels dos regidors de CIU. Un pressupost per al nou any que ascendeix a 5.348.000€, dels quals se’n destinaran 400.000€ a reduir deute a llarg termini i 1M€ a inversions.

El pressupost del 2017 preveu l’ampliació de la Residència Geriàtrica Municipal Mas Vell que suposarà duplicar gairebé la capacitat de residents actuals així com un increment de places de centre de dia. A més, també serà possible ampliar els serveis d’assistència domiciliària, que el consistori va posar en funcionament ara farà un any.

Durant l’any 2017, també està previst fer l’arranjament d’alguns trams de carrers i voreres. Un d’aquests arranjaments serà el de l’Avinguda Jaume Mestres que es podrà fer un cop la Generalitat tingui a punt l’actuació que permetrà desviar el trànsit pesant per l’itinerari alternatiu pel polígon industrial. El carrer Castell i el carrer Control, seran altres vies a millorar durant el proper any.

El pressupost també ha previst una nova partida de 20.000€ per a manteniment de camins, i una altra partida pressupostària per a dur a terme un projecte escollit per participació ciutadana. Concretament, l’import d’aquesta última partida és d’11.900€, una xifra que correspon al cànon retornat per l’Agència de Residus de Catalunya a l’Ajuntament d’Agramunt en concepte de fracció orgànica. La voluntat del consistori és incentivar la recollida selectiva revertint l’estalvi en actuacions municipals escollides pels propis ciutadans.

Pel que fa a despesa corrent, els nous comptes inclouen partides importants en manteniment d’espais públics i jardineria així com una partida de 20.000€ per a senyalització viària. Durant el mateix Ple, es va aprovar la modificació de crèdit per a tancar el pressupost de l’any 2016, en la qual no va ser necessari recórrer a romanent de tresoreria. Precisament en aquest punt l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, va explicar que durant el 2016 s’ha generat un romanent de 163.000€ que podran ser utilitzats per a nous projectes que es plantegin durant el 2017.

Durant la sessió plenària també es va aprovar l’actualització del Mapa de Capacitat Acústica així com el nou document únic de protecció civil (DUPROCIM) en el format que la nova legislació requereix. El Ple va finalitzar amb l’aprovació per unanimitat d’una moció de suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER