Dijous, 09 Març 2017 14:30

Celebració del Dia Mundial del Ronyó a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Escrit per

Avui dia 9 de març de 2017, en representació de la Fundació Renal Jaume Arnó i en motiu de la celebració del Dia Mundial del Ronyó, s’ha realitzat una activitat conjuntament amb el Programa de Voluntariat de la Fundació Renal Jaume Arnó, de les Unitats de Diàlisi de Sistemes Renals i de l'Hospital Arnau de Vilanova.

Des de fa dos cursos, els alumnes de segon de Batxillerat de l'IES Josep Llanodosa i del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida s'han prestat com a voluntaris col·laboradors en el nostre projecte "Lleida per la donació" executant diverses funcions.

És arran d'aquest treball conjunt que va néixer la següent proposta de reconeixement al que suposa una malaltia renal crònica i específicament, el seu tractament en hemodiàlisi.

Aquesta proposta d'activitat s’ha realitzat amb dos alumnes del Conservatori qui han interpretat tres obres amb violoncel i violí alternant amb la lectura de dos relats curts amb un objectiu motivacional, tot això, in situ a la Sala de Diàlisi.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre