Diumenge, 12 Març 2017 20:15

El carnaval omple de festa la Granja d'Escarp

Escrit per

El Carnaval va prendre aquest dissabte els carrers de La Granja d’Escarp en una jornada força lluïda en què, sota l’organització de l’Ajuntament i la Comissió de Festes, hi va haver festa grossa tota la tarda i nit.

Les activitats es van iniciar a la tarda amb la Rua de Carnaval, amenitzada per la Xaranga Tocabemolls, que va incloure coreografies i un concurs de carrosses. Acte seguit, es va fer un berenar popular a la plaça Nova i, a continuació, va ser el torn per al ball de tarda al Centre Cívic amb l'orquestra Jamaica Show. La festa va seguir amb el ball de nit i un concurs de disfresses, amb l’entrada de les colles amb música, ball i coreografia. 

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre