SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Alpicat celebra avui el Dia Mundial de la Poesia amb un foto poemari

El Casal d’Alpicat va acollir aquest dimarts al vespre la presentació del foto-poemari 'Partícules captives', de Magda Gabàs i Bep d'Utxí, amb fotografies de Xavier Gª f-otto. La presentació va anar a càrrec de Rosa Peroy i, durant l’acte, es va poder gaudir d'un tast de poemes amb els rapsodes de Veus en Vers, tot plegat dins el Dia Mundial de la Poesia.

Darrera modificació el K2_DicPMCETE_Març+0100RMarPMCET_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat