Dilluns, 03 abril 2017 19:57

Alpicat celebra la segona edició de la Cursa de la Dona

Escrit per

La Cursa de la Dona ja ha obert el termini d’inscripcions de cara a la seva segona edició, que se celebrarà el diumenge 7 de maig.

El termini per inscriure’s acabarà el divendres 28 d’abril. Els tràmits es poden fer online a través de l’adreça www.inscripcions.cat/cursadona. El preu de cada inscripció serà de 10 euros que estaran destinats a la investigació del càncer d’endometri que es du a terme a través de l’AECC Catalunya Contra el Càncer.

La Cursa de la Dona es farà el 7 de maig amb sortida des del Parc del Graó, davant de l’Escola Doctor Serés, a les 10.00 hores. Tindrà un recorregut de 6 kilòmetres que es podrà fer corrent o caminant. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi. Hi haurà un podi únic femení i un detall per a la participant més jove i la més veterana. En la seva estrena de l’any passat, la Cursa de la Dona d’Alpicat va aplegar 200 participants.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre