Oficial ®
Dijous, 20 abril 2017 18:28

Ángeles Ribes: "L'Exèrcit és garantia de seguretat i pau"

Escrit per

"L'Exèrcit és garantia de seguretat i pau i el Govern no pot vetar-los de manera arbitrària a la fira de F&T per no ser del seu gust". Així ho ha manifestat la portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant la inauguració de la Fira de Formació i Treball de Lleida, en la qual l'Exèrcit ha mantingut el seu estand després que el Govern instés a Fira de Lleida a què canviés les bases de participació de la Fira de F&T perquè les Forces Armades no estiguessin present en aquesta edició."No podem dependre del caprici d'alguns partits perquè una institució com l'Exèrcit tingui presència a la Fira", ha manifestat Ribes, que ha criticat de "vergonyós" dit veto acompanyada del regidor de Cs, Daniel Rubio.

"A Ciutadans defensem la llibertat i creiem que és bo que es doni coneixement de la bona tasca que fa l'Exèrcit i de les bones accions que ha fet per Lleida", ha explicat. I ha recordat que "fins fa quatre dies estava salvant i ajudant els ciutadans que s'havien quedat atrapats per les fortes nevades i el 2012 salvaven als veïns de la Vall d'Aran de les inundacions que van patir".

Com vocal que és de Fira de Lleida, Ángeles Ribes ha deixat clara la seva postura "de suport" a què les Forces Armades continuïn amb el seu estand en les pròximes edicions de la Fira de F&T, ja que "van a aquest tipus de fires per explicar als joves les sortides professionals que poden oferir". En aquest sentit, Ribes ha recordat que "més de 300 lleidatans a l'any demanen informació sobre la carrera militar" i que "ofereixen una sortida laboral d'allò més variada, donant l'oportunitat de triar fins a 15 modalitats diferents de formació".

Darrera modificació el Dijous, 20 abril 2017 18:42
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre