Dimarts, 25 abril 2017 14:45

Balaguer aposta fermament per la fira de qualitat

Escrit per

FIRA Q Balaguer obrirà les seves portes el dissabte dia 29 d’abril amb una seixantena d’activitats, entre demostracions, presentacions de productes, xerrades, tallers, receptes, desfilades, concursos ... distribuïdes paral·lelament en els diferents sectors que configuren la fira d’enguany.

El dissabte durant tot el matí  també tindrà lloc la XI Jornada tècnica de la Mel amb el ja consolidat concurs de Mels.

A partir de les 10 del matí es presentarà la jornada a càrrec de l’alcalde Jordi Ignasi Vidal i l’Ildefons Mateu, cap de l’Oficina Comarcal de la Nogura del DARP.

Durant la jornada es farà la presentació de AVESPA, Associació de Veterinaris Especialistes en Sanitat i Producció Apicola.

A les 13,45 h. es farà el lliurament de premis del XI concurs «Reina de Mels»

El sector del comerç i serveis és un dels més clàssics a la Fira, però ens sorprendrà amb gran qiantitat de demostracions, presentacions de nous productes i de nous establiments que s’estan implantant a la ciutat de Balaguer.

Dins del sector tindrà una especial relevancia la passarel·la de les desfilades de moda, una de les activitats més seguides pels visitants de la fira i que les podran gaudir durant el diumenge i dilluns tant al mati com a la tarda.

Una de les novetats d’enguany es la presència del sector de l’automoció amb vehicles nous dels diferents concessionaris.

També l’agrupació de restaurants de la ciutat Gastrobar han organitzat per al diumenge per la tarda el II Concurs de cuina  de les terres de Ponent  amb un jurat qualificador d’alt nivell format per Joel Castanyé, propietari del restaurant la Boscana amb una estrella Michelin; Jordi Martínez, sommelier de Selectewinestore; Lluís Bonillo, cap de cuina i propietari de l’Aula Gastronòmica de Lleida; Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela de Lleida i Bobby Cabral, cap de cuina del restaurant Monestir de les Avellanes.

A Fira Q Balaguer no hi pot faltar la coca de recapte i samfaina dels diferents forners de Balaguer i comarca de la Noguera que formen part de la Mostra que organitza, de nou, l ’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell, tot adquirint un tiquet de 4 €.                             

El tiquet dona dret a tastar diferents tipus de coques de diferents pastissers, a una beguda i a un cafè.

Fira Q Balaguer també tindrà un espai per als més petits de la familia. Durant els tres dies es faran diferents tallers gastronòmics a càrrec del Petit Xef, com un taller d’elaboració d’un timbal de fruita el diumenge al matí i tallers de com fer la coca de samfaina el diumenge a la tarda. El dilluns els cuiners mes petits aprendran a fer cookis de xocolata.

Darrera modificació el Dimarts, 25 abril 2017 14:52
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre