Dijous, 29 Juny 2017 18:17

Balaguer celebrarà el segon Open Night amb molt optimisme

Escrit per

Més d’un centenar de comerços i restaurants de Balaguer obriran portes el  proper 1 de juliol en una nova edició de l’Open Night, una nit que els organitzadors, l’Associació de Comerciants de Balaguer, esperen amb molta il·lusió i confien que aplegui molta gent de la comarca.

Delfí Solsona és el president de l’entitat. Els diferents establiments oferiran importants descomptes de les 10 de la nit fins a les 3 de la matinada. 

Hi haurà també importants novetats respecte a l’últim Open Night, amb activitats de tot tipus, premis, gastronomia i música, entre altres.

Les diferents activitats tindran lloc per diverses zones de Balaguer, el Centre Històric, concretament als carrers d’Avall i Major; la zona de l’Avinguda dels Països Catalans; el carrer Pare Sanahüja i el carrer Barcelona. A més de les ofertes, descomptes i gastronomia,  les diferents zones comercials  oferiran múltiples activitats per poder gaudir de la nit a la fresca amb  música en directe, exhibicions de dansa, inflables pels més petits, exhibicions de Zumba,  graffitis en directe, un concurs de Karaoke i, entre altres, contacontes, fotocalls i Dj's, tot plegat moltes sorpreses!!! 

Totes les compres de la nit entraran en un sorteig de 2 talonaris, un de 100 euros i un altre de 200 per gastar a les botigues associades. 

El sorteig tindrà lloc el 6 de juliol. 

Programació
Darrera modificació el Dijous, 29 Juny 2017 18:26
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre